Kontakt os 40 78 07 67
Indkøbskurv0,00 DKK
Navigation

Hundesenge

Senge og kurve til små og store hunde

En god idé er at anskaffe en hundeseng til din hund. Mange hunde elsker at putte i senge og derfor kan en hundeseng været dét sted, som er hundens helt eget. Hos Pluspet.dk har vi et bredt sortiment af hundekurve og hundeseng i mærkerne Happy House og D&D.

Når du skal vælge en hundeseng, så er det vigtigt, at den passer til din hunds sovemønster. Nogen hunde vil helst ligge udstrakt, men andre hunde elsker at krølle sig sammen. Hvis din hund gerne vil ligge udstrakt, så køb en hundeseng uden kanter. Hundesengen skal gerne passe til hundens størrelse, så den kan føle sig tryg og godt tilpas – både når den sover eller vil slappe af.

Senge til hundehvalpe

Selvom din hundehvalp gerne vil sove i din seng, så bør du købe en hundeseng til den for at sikre et godt lederskab. Særligt i starten kan hvalpen have brug for tryghed og du kan derfor stille hundesengen tæt på din egen seng. Ligesom med spædbørn kan hvalpen sagtens falde til ro i en større seng, hvis du fylder den med puder og tæpper og den ikke bemærker, at hundesengen er for stor. Så undgår du at skulle udskifte hundesengen efter kort tid.   

Høj kvalitet af senge

Hos Pluspet.dk altid et stor udvalg af kvalitetshundesenge, der matcher din hunds behov. Alle vores hundesenge her en lang levetid og kan holde til sjov og leg, da de er lavet i slidstærkt materiale.  

1 til 48 ud af 561

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 48 ud af 561

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5