Kontakt os 40 78 07 67
Indkøbskurv0,00 DKK
Navigation

Hundefoder

Hundefoder til alle hunde

Hos Pluspet.dk har vi et bredt sortiment af hundefoder fra Belcando.

Er din hvalp eller hund kræsen eller småtspisende?

Som du nok har erfaret, så er det ikke alt hundemad, din hund vil spise. Med det rette hvalpefoder sikrer du, at din hund får den rette fodersammensætning for at kunne trives og vokse sig stor og stærk. Hvalpens hundefoder skal tilpasses dens behov. Belcando Puppy og Balcando Finest Grain Free som har en rigtig god smag og perfekt til selv de kræsne og småtspisende hvalpe og hunde. Det gode ved disse foderpiller er, at du kan overhælde dem med vand, som danner en slags sauce over foderpillerne – og friste selv den meste kræsne hund.

Vi sælger hundefoder med mange forskellige smagsvarianter, kænguru, hest, okse, kylling, laks og lam. Ligeså har vi et stort udvalg af vitale urter og grøntsager til din hund, så den får flest mulige nærringsstoffer, som er godt for din hunds fordøjelse og gør dens pels skinnede og blød at røre ved.    
 
Belcandos produkter er ikke tilsat sojaprotein eller genmodificerede stoffer, indeholder ingen kunstige farve- og smagsstoffer eller andre kunstige tilsætningsstoffer. Belcando gør ikke brug af dyreforsøg. 

Som supplerende hundefoder, sælger vi ”JR Dog’s” forskellige vitaminindsprøjtninger af høj kvalitet, som booster din hunds velvære. JR Dog er glutenfri, uden smagsforstærkere, farvestoffer og kunstige konserveringsmidler.  

Prøv Pluspets’ store udvalg af hundefoder, hvis du vil give din hund en smagsoverraskelse ud over det sædvanlige!

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side