Kontakt os 40 78 07 67
Indkøbskurv0,00 DKK
Navigation

Fugl

Fuglefoder

Vi forsøger hele tiden at tilpasse vores udvalg af fuglefoder så vi kan opfylde vore kunders behov hvad enten det måtte være en kunde med en enkelt tamfugl eller en lille voliere på terrassen, eller det måtte være en opdrætter af flere fugle. Vores sortiment dækker over fuglefoder som passer til frøædende, insektædende og nektarædende fugle. Til den halv- og helprofessionelle kunde tilbyder vi også håndopmadningsfoder som er fuglefoder til opfostring af babyfugle. Ud over grundfoder, finder du hos os en række snacks. I tillæg til foderet tilbyder vi en række vitamin- og mineralprodukter samt fodertilskud til opdræt.

Fugleudstyr

Til den praktiske afvikling af pasning af fugle gør vores udvalgte fugleudstyr det nemmere i hverdagen. I denne kategori finder du alt fra foderskåle, vandskåle, vandautomater, reder, redekasser, redemateriale, fugleringe, fangstnet, børster, fuglebadekar, bure, kassebure, transportkasser, transportæsker meget mere. Det rigtige fugleudstyr, gør det at holde fugle og eventuelt det at opdrætte fugle til en meget nemmere opgave.

Volierebyggeri

Materialer til selvbyggeri af bure og volierer kan du finde her. Vi fører alt lige fra aluminium, samlinger eller fittings, popnitter, selvskærende skruer, volieretråd, hængsler, låse med mere. Du kan således hos os få alt hvad du skal bruge til at få bygget de flotteste og mest holdbare volierer til dine fugle. Med byggerimaterialer fra os vil dit volierebyggeri blive meget nemmere og billigere.


Fuglelys

Med fuglelys, som er tilpasset fuglenes behov for bestemte UV-stråler, bidrager du til fuglenes velvære. Du vil opleve at fuglenes livsglæde vil højnes, samtidig med at farverne optræder mere ægte og for opdrætteren vil det betyde, at man giver fuglene en bedre mulighed for at komme i ynglestemning. Fuglelys er den bedste måde hvorpå du kan give fuglene så naturlig en tilværelse som muligt.

Her finder du alt i foder og udstyr til fugle lige fra tropefugle til de største papegøjer

1 til 48 ud af 210

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 48 ud af 210

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5